Kohossa on myös mahdollista käyttää Timesheetiä ja Kellokorttia samaan aikaan. Mikäli normaalisti Timesheetille töitään kirjaava työntekijä tekee työpäivän aikana sellaisia töitä, joiden kestoa ei tiedetä etukäteen, työhön kuluvaa tuntimäärää halutaan kuitenkin seurata sekä laskuttaa, voi hän käyttää apunaan myös Kellokortin kautta tehtäviä tuntikirjauksia.

Voit etsiä pääikkunan oikeassa kulmassa olevan hakukentän avulla oikean asiakkaan, tehtävän ja käynnistää tuntikirjauksen kellokorttia käyttämällä.

Kun työ on saatu päätökseen, voidaan aktiivinen tuntikirjaus lopettaa klikkaamalla "Lopeta" -painiketta.

Aktiivisen tuntikirjauksen päättyessä se siirtyy sekä "Vahvistamatta" -välilehdelle, jossa käyttäjä voi tehdä tarvittaessa muutoksia tehtyyn tuntikirjaukseen, että riviksi Timesheetille (vaatii välilehden päivittämisen tai käynnin toisella välilehdellä).

Timesheet näyttää pienen + -ikonin aikamerkinnän vieressä silloin, kuin merkintä sisältää Kellokortin kautta syötettyjä kirjauksia. Kaikkien kellokortin tuntikirjausten yhteenlaskettu tuntimäärä näkyy Timesheetillä kunkin päivän päivämäärän alla. Painaessasi sinistä tuntilukuavoit nähdämistä tuntikirjauksista tuntimäärä koostuu.

Avautuvassa näkymässä voit myös muokata tuntikirjauksia klikkaamalla halutun tuntikirjauksen rivin kohdalta.

Tee tarvittavat muutokset ja tallenna.

Voit hyväksyä Timesheetillä näkyvät kellokortin kautta tehdyt tuntikirjaukset normaalisti "Vahvistamatta" -välilehdellä sekä suoraan Timeheetin rivihyväksynnän mukana.

Siirry tarkempaan "Kellokortti - Hakukenttä ja aktiivinen tuntikirjaus"-ohjeeseen