Timesheetiä pääset käyttämään Kohon "Työvuorot" -osion etusivulta löytyvällä "Timesheet" -välilehdellä.

Timesheet -näkymässä ylimpänä näet viikkonumeron sekä päivämäärävälin, jolle olet syöttämässä tuntikirjauksia. Välilehdellä näet viikkonäkymän omista tuntikirjauksistasi.

Navigointi

Voit siirtyä kätevästi viikosta toiseen joko käyttämällä päivämäärän kummallakin puolella olevia nuolipainikkeita tai valitsemalla päivämäärä -kenttään haluamasi päivän. Tehtyäsi valinnan, Timesheetin näkymä päivittyy haluamallesi viikolle, ja näet kaikki kyseiselle viikolle määritetyt tehtävärivit. Tehtävärivien lisäämisestä lue lisää ohjeesta Tehtävärivien lisääminen ja poistaminen.

"Tänään" -painikkeesta voit siirtyä nopeasti kuluvalle viikolle, esimerkiksi tilanteessa jossa olet tarkastellut muiden viikkojen kirjauksia.

"Kopioi" -painikkeesta voit kopioida edellisen viikon tehtäväkiinnitykset pohjaksi. Tämä ei kopioi tunteja

"+/- Työmääräykset" -painikkeesta saa piilotettua tai laitettua näkyville Timesheetillä näkyvät työmääräysten tehtävät. Työmääräysten lisäämisestä lue lisää ohjeesta Työmääräysten lisääminen.

"Viikko" -painikkeesta saat viikolle merkitsemäsi työvuorot listaukseksi. Voit lisätä ja tehdä muokkauksia työvuorojen laskuselitteelle ja sisäiselle selitteelle. Voit myös poistaa valittuja työvuorokirjauksia tai siirtää valitut vuorot toiseen tehtävään. Pääkäyttäjä voi myös kopioida tuntikirjauksia toiselle käyttäjälle.

"Väliotsikot" - täpällä saa Timesheet näkymään asiakkaan ja projektin erilliselle riville. Tällöin tehtävä on omalla rivillään.

Voit myös avata kuukausikalenterin laittamalla "Kuukausinäkymä"-valinnan päälle. Kuukausikalenterista näet kullekin kuukauden päivälle kirjattujen tuntien määrän, ja voit siirtyä halutulle viikolle klikkaamalla jonkin päivän kohdalta.

Päivän tuntikertymä ja -tavoite

Koho laskee automaattisesti työpäivän tuntikertymää sitä mukaa, kun tuntikirjaaja syöttää päivälle tuntikirjauksia. Päivän tuntikertymä näkyy kunkin päiväsarakkeen alaosassa. Tuntikertymän alla, vasemmalla puolella näkyy myös työpäivän tuntitavoite (jos sellainen on asetettu), jonka avulla voidaan pitää kirjaa työajan saldoista. Tuntitavoitteen vieressä näkyy työntekijän kokonaisliukuma (mukaan lukien työpäivän aikana syntynyt muutos).

Tuntikirjausten luonnista voit lukea tarkemmin ohjeesta Tehtävärivien lisääminen ja poistaminen