1. Tehtävärivin lisääminen
  2. Edellisen viikon pohjan kopiointi
  3. Tehtävärivin poistaminen

1. Tehtävärivin lisääminen

Tuntikirjausta varten tarvitset Timesheetin viikkonäkymään tehtävärivin, jolle tuntikirjaus kohdistetaan. Tehtävärivin pääset lisäämään klikkaamalla viikkonäkymän vasemman alareunan "+ Lisää"-painiketta. Avautuvasta ikkunasta voit tuoda viikkonäkymään tehtäviä, sekä työmääräyksiä.

Tehtäviä lisättäessä voit halutessasi rajata listauksessa näkymään vain omien projektiesi tehtävät klikkaamalla "Vain omat"-täpän aktiiviseksi. Voit myös rajata listausta projektin vastuuhenkilön, projektiryhmän, sekä hakukentän avulla.

Etsi alle aukeavasta asiakaslistasta se asiakas, jolle olet tekemässä tuntikirjausta ja klikkaa asiakkaan nimeä. Klikkaa tämän jälkeen vielä lisättävän tehtävän riviä, jolloin rivi avautuu ja paina tehtävärivin oikeassa reunassa olevaa "+ Lisää" -painiketta. Halutessasi voit lisätä kerralla kaikki asiakkaan tehtävät viikkonäkymääsi klikkaamalla asiakkaan tehtävien ylimpänä olevan rivin oikeassa laidassa olevasta "+ Kaikki" -painikkeesta.

Työmääräyksiä lisättäessä voit hakea työmääräyksiä listaukseen asiakkaan tai projektin nimen perusteella. Vaihtoehtoisesti voit hakea työmääräyksiä työmääräyksen nimen perusteella.

Klikkaa työmääräysrivi auki, jonka jälkeen pääset lisäämään työmääräyksen viikkonäkymään rivin oikeassa laidassa olevasta "+ Lisää"-painikkeesta.

Ikkunan saa suljettua klikkaamalla ikkunan oikeassa yläkulmassa olevaa rastia tai vaihtoehtoisesti painamalla ESC-näppäintä.

2. Edellisen viikon pohjan kopiointi

Siirryttäessä uudelle viikolle, käyttäjällä on mahdollisuus kopioida edellisen viikon tehtävärivit painamalla viikkonäkymän yläpuolella olevaa "Kopioi" -painiketta (kirjattuja tunteja ei kopioida).

Tällöin Koho luo edellisen viikon tehtävärivit meneillään olevalle viikolle (lukuun ottamatta sellaisia rivejä, joista on poistettu kiinnitysmerkintä) ja voit suoraan aloittaa tuntikirjausten luomisen. Tarvittaessa voit poistaa kokonaan sellaiset rivit, joille ei ole tehty mitään kirjauksia jokaisen rivin lopussa olevasta rastista (kiinnitysmerkintä) tai lisätä uusia tehtävärivejä vasemman alakulman "+Lisää" -painikkeen avulla.

3. Tehtävärivin poistaminen

Turhan tehtävärivin voi poistaa Timesheetiltä ainoastaan siinä tapauksessa, jos sille ei ole tehty mitään kirjauksia. Tällöin poistamalla rivikiinnityksen rivin oikeassa reunassa olevasta rastista, poistuu myös koko tehtävärivi.

Jos kuitenkin tehtäväriville on syötetty informaatiota ja rivin kiinnitys poistetaan, jää tehtävärivi Timesheet -näkymään, jotta järjestelmään syötetyt tunnit eivät häviä Kohosta.

Väärin syötettyjen tuntikirjausten kohdalla, tuntikirjaajan tulee syöttää tuntiarvoksi nollat kaikkiin soluihin, poistaa päiville mahdollisesti kirjatut vuorot ja poistaa rivin kiinnitys, jotta rivi poistuu näkymästä.

4. Tehtävärivin lisääminen suosikiksi

Tehtävärivin voi lisätä suosikiksi rivillä olevasta tähtisymbolista. Suosikiksi lisätty tehtävärivi kopioituu automaattisesti tuleville viikoille.

Suosikkina olevaa tehtäväriviä ei voi poistaa, vaan tehtävärivi täytyy ensin poistaa suosikeista klikkaamalla uudelleen tähtisymbolin päältä.