Koho -tilisi asiakkailla tulee aina olla luotuna vähintään yksi projekti ja siihen liitettynä tuntikirjaustehtävä tai tehtäviä, jotta tuntikirjaaminen Kohossa onnistuu.

Jos et siis pysty kirjaamaan tunteja luomallesi asiakkaalle Kohossa, todennäköisin syy on, että ko. asiakkaalle ei ole kiinnitetty projektia tai tehtäviä/tehtäväryhmää.

Voit helposti tarkastaa tämän siirtymällä pääkäyttäjän "Hallinta" -puolen "Projektit" - osioon ja siellä "Aktiiviset" - välilehdelle. Klikkaa sitten näkymän oikeassa yläkulmassa sijaitsevaa "Muokkaa" -painiketta.

Avautuva näkymä on projektien massamuokkaus -näkymä, jossa voit tehdä massana muutoksia luomiisi projekteihin. Näkymään listautuvat kaikki asiakkaasi (Aktiiviset ja Prospektit). Halutessasi tarkastaa, onko kaikille asiakkaillesi kiinnitetty projekti, valitse rajaus -valikosta vaihtoehto "Asiakkaat ilman projektia" ja paina "Valitse".

Lista näyttää tämän jälkeen ainoastaan ne asiakkaat, joille ei ole luotu projektia. Valitse asiakkaan rivin kohdalta "Luo projekti".

Avautuvassa "Uusi projekti" -ikkunassa voit kiinnittää projektille olemassa olevan tehtäväryhmän tehtävät sekä antaa projektillesi vapaasti valittavan nimen. Painamalla "Tallenna" -painiketta, Koho luo asiakkaallesi projektin, kiinnittää siihen valitsemasi tehtäväryhmän tehtävät ja tuntikirjaaminen voi alkaa.

Muut aiheeseen liittyvät ohjeet:

1. Uuden asiakkaan luominen

2. Kuinka luon tehtäväryhmän?

3. Kuinka luon asiakkaalle projektin?

Heräsikö sinulla kysymyksiä aiheeseen liittyen? Ota tarvittaessa yhteyttä Kohon asiakaspalveluun (asiakaspalvelu@kohosales.com), niin autamme sinua mielellämme.