Tässä ohjeessa käydään läpi, miten arkistoidun asiakkaan saa palautettua takaisin aktiiviseksi.

Siirry Hallinta-puolen "Asiakkaat" -osioon ja valitse vasemmasta valikosta "Arkisto" -välilehti. Arkistoidut asiakkaat eivät näy hakutuloksissa, joten asiakas täytyy etsiä tältä sivulta. Klikkaa rivin päältä, jolloin asiakaskortti avautuu esikatseluun.

Klikkaa "Palauta arkistosta" painiketta, jolloin asiakas palautuu aktiiviseksi.