Työtaulun omista asetuksista voit muokata asetuksia, jotka kohdistuvat vain omaan näkymääsi. Tällä hetkellä omista asetuksista voidaan määrittää saapuviin ilmoituksiin, sekä pikavuoron käyttöön liittyviä valintoja.

Ohjeen sisältö:

1. Ilmoitukset
  2. Pikalomakkeen kentät
  3. Pikavuoro

Oman työtilan henkilökohtaisista asetuksista voit määrittää itsellesi saapuvia ilmoituksia työtilassa tapahtuneista muutoksista, tulevista aloitus- ja eräpäivistä, tai voit valita saavasi ilmoitukset vain korteista, joista olet vastuussa. Jos yritykselläsi on pikavuoro-ominaisuus käytössä niin asetuksista voidaan kytkeä korteille näkyviin pikavuoro-painike, josta käyttäjä pääsee nopeasti kirjaamaan tunteja oletustehtävälle.

Henkilökohtaiset asetukset löytyvät klikkaamalla "Omat asetukset"-painiketta.

1. Ilmoitukset

Saat työtilan ilmoitukset otettua käyttöön / pois käytöstä klikkaamalla "Näytä ilmoitukset"-täppää. Tämän jälkeen pääset valitsemaan mitä ilmoituksia haluat saada.

• Ilmoitukset muutoksista: Saat ilmoitukset muiden käyttäjien tekemistä muutoksista kortteihin.
  • Ilmoitukset tulevista aloituspäivistä: Saat ilmoituksen, kun työtilassa on kortti jonka aloituspäivä lähestyy.
  • Ilmoitukset tulevista eräpäivistä: Saat ilmoituksen, kun työtilassa on kortti jonka eräpäivä lähestyy.
  • Ilmoitukset vain vastuukorteista: Saat ilmoitukset vain niistä korteista, joista olet vastuussa (Kaikki kortit henkilökohtaisista (jakamattomista) tauluistasi, sekä kortit jaetuista tauluista joihin olet merkitty vastuulliseksi).

Lopuksi paina tallenna, jonka jälkeen Kohon yläpalkkiin ilmestyy työtilan ilmoituksista kertova kupla.

Voit seurata ilmoituksia viemällä hiiren kuplan päälle:

2. Pikalomakkeen kentät

Henkilökohtaisissa asetuksissa voidaan määrittää työtaulun korttien pikalomakkeessa näytettäviä tietoja ja toimintoja.

Näytä aloituspvm: Asetuksella voidaan määrittää näytetäänkö kortin aloituspäivämäärä-kenttä pikalomakkeessa. Jos kenttä piilotetaan pikalomakkeelta niin aloituspäivää voidaan muokata vain kortin muokkaustilassa.

Näytä eräpäivä: Asetuksella voidaan määrittää näytetäänkö kortin eräpäivä-kenttä pikalomakkeessa. Jos kenttä piilotetaan pikalomakkeelta niin eräpäivää voidaan muokata vain kortin muokkaustilassa.

Näytä vastuu: Asetuksella voidaan lisätä pikalomakkeeseen vastuuhenkilö-kenttä, jota klikkaamalla voidaan vaihtaa kortin vastuuhenkilöä. Huom. Vastuuhenkilö-kenttä näkyy vain, jos työtaulu on jaettu vähintään yhdelle työntekijälle.

Näytä prioriteetti: Asetuksella voidaan lisätä pikalomakkeeseen prioriteetti-kenttä, jota klikkaamalla voidaan helposti vaihtaa kortin prioriteettia.

Näytä tagikenttä: Asetuksella voidaan lisätä pikalomakkeeseen tagi-kenttä, jota klikkaamalla voidaan lisätä kortille tageja avautuvasta listasta. Kentän tageja voidaan myös poistaa klikkaamalla tagin vasemmassa laidassa olevaa rastia.

Näytä väri: Asetuksella voidaan lisätä pikalomakkeeseen väri-kenttä, jonka avulla voidaan helposti muuttaa kortin väriä tai poistaa väri-valinta klikkaamalla "Ei väriä"-painiketta.

Kommenttien lisäys pikalomakkeelta: Asetuksella voidaan lisätä pikalomakkeeseen "Lisää kommentti"-painike, joka nopeuttaa kommenttien lisäämistä korteille. Painiketta klikkaamalla avautuu ikkuna, johon voit syöttää kommentille otsikon, sekä kommentin tekstimuotoilueditoria hyödyntäen. Voit myös tarvittaessa määrittää kommentille huomio-merkinnän klikkaamalla huutomerkin sisältävää kolmio-ikonia. Lopuksi paina tallenna lisätäksesi kommentin.

Kommenttien lisäys pikalomakkeelta-asetus lisää painikkeen myös korttien esikatselu-näkymään, joka mahdollistaa kommenttien lisäämisen suoraan työtaulun esikatselutilasta:

Muista painaa lopuksi "Tallenna"-painiketta tallentaaksesi muutoksia pikalomakkeen kenttä-asetuksiin.

3. Pikavuoro

Jos yritykselläsi on pikavuoro-toiminto käytössä, voit aktivoida työtilan korteille näkyviin pikavuoro-painikkeen klikkaamalla "Näytä pikavuoro korteilla"-täpän aktiiviseksi ja lopuksi tallenna.

Pikavuoro-painike näkyy kortilla päivämääräkenttien alapuolella.

Voit halutessasi syöttää pikavuorolle laskuselitteen kirjaamalla selitteen "Laskuselite"-kenttään ja painamalla nuoli-painiketta aktiivisen vuoron aloittamiseksi tai "+"-painiketta luodaksesi uuden tuntikirjauksen "Vahvistamatta"-välilehdelle. Kortin otsikko siirtyy vuorolle sisäisen kommentin kenttään automaattisesti.