1. Työtaulun luominen ja asettaminen suosikiksi
  2. Työtaulun muokkaus
  3. Työtaulun jakaminen

Työtaulu on työntekijöille suunnattu näkymä omien töiden ja aikataulujen seuraamiseen. Työtauluja voi olla useampia ja ne löytyvät alasvetovalikosta klikkaamalla aktiivisen työtaulun nimeä näkymän vasemmasta yläkulmasta. Klikkaamalla "Näytä arkistoidut" -täpän aktiiviseksi saat listaukseen näkyviin myös arkistoidut työtaulut.

Uuden työtaulun saa luotua helposti klikkaamalla "Luo uusi työtaulu"-painiketta ja työtauluja voidaan myös jakaa valituille työntekijöille. Työtaulu koostuu luetteloista, joiden sisälle luodaan kortteja ja näiden korttien sisään voidaan syöttää tietoja. Kortteja voidaan siirrellä luettelosta toiseen ja lopuksi suorittaa raahaamalla kortti "Suorita"-kenttään.

1. Työtaulun luominen ja asettaminen suosikiksi

Uuden työtaulun saa luotua klikkaamalla "Luo"-painiketta, syöttämällä avautuvaan kenttään työtaululle nimen ja klikkaamalla "Luo"-painiketta uudelleen.

Voit asettaa haluamasi työtaulun suosikiksi klikkaamalla työtaulun nimen vasemmalla puolella olevaa tähteä, jolloin tähti muuttuu tummansiniseksi.

Suosikkeja voi olla samanaikaisesti vain yksi ja suosikiksi asetettu taulu näkyy käyttäjälle aina näkymään tultaessa oletustauluna.

2. Työtaulun muokkaus

Työtaulun muokkaustilaan pääset klikkaamalla rattaan kuvaketta työtaulun nimen vieressä. Asetuksista voit muokata työtaulun nimeä, hallinnoida työtaulun jakamista yksittäisille työntekijöille sekä tiimeille, sekä lisätä taululle muita hallinnointiin oikeutettuja käyttäjiä (taululle asetetut hallinnoijat voivat muokata työtaulun asetuksia). Tehtyäsi tarvittavat muutokset, muista painaa "Tallenna"-painiketta.

Voit kopioida työtaulusta uuden työtaulun klikkaamalla "Kopioi taulu"-painiketta. Avautuvaan kenttään tulee syöttää kopioidulle taululle nimi, sekä voit valita kopioidaanko myös taulun kortit. Lopuksi paina "Luo"-painiketta.

Muokkaustilassa voidaan myös poistaa/arkistoida työtaulu klikkaamalla "Poista" -painiketta (huom. jos taulu sisältää luetteloita tai kortteja niin siinä tapauksessa "Poista"-painikkeen tilalla on "Arkistoi"-painike).

3. Työtaulun jakaminen

Työtaulun voi jakaa vain työtaulun hallinnointiin oikeutetut, sekä työtaulun luonut henkilö. Saat työtaulun jakamiskentät näkyviin klikkaamalla “Jaa työtaulu” -painikkeesta. Kun työtaulu on jaettu vähintään yhdelle työntekijälle, tulee työtaulun rajauksiin näkyviin "Vastuu"-rajaus, jonka avulla voidaan rajata tietyn työntekijän vastuulla olevat kortit.

Voit jakaa työtaulun yksittäisille työntekijöille, sekä tiimeille painamalla kenttää ja valitsemalla kohteen listalta. Lopuksi paina "Jaa"-painiketta. Kentissä näkyy myös ne kohteet, joille työtaulu on jo jaettu. Voit tarvittaessa poistaa kohteita painamalla kohteen vasemmassa reunassa olevaa rastia ja tämän jälkeen painamalla "Jaa"-painiketta. Kentät saat suljettua painamalla punaista X-painiketta.

Tämän jälkeen työtaulu tulee työntekijän työtaululistaukseen. (Jaetun työtaulun nimen perässä lukee suluissa työtaulun jakaneen henkilön nimi).