Tagit

Korteille voidaan lisätä itse luotuja tageja helpottamaan rajaamista. Pääset luomaan ja muokkaamaan olemassa olevia tageja painamalla "Muokkaa tageja"-painiketta.

Tagien muokkausnäkymän yläosassa on listattuna olemassa olevat tagit. (Punainen ja Sininen on Kohon luomat oletustagit). Voit muokata olemassa olevan tagin nimeä klikkaamalla kenttää, syöttämällä uuden nimen ja klikkaamalla ulos kentästä. Saat myös muokattua olemassa olevan tagin värikoodia klikkaamalla värikenttää ja valitsemalla uuden värin. Voit poistaa tageja napauttamalla roskakorin kuvaa tagin oikealla puolella.

Voit luoda uuden tagin syöttämällä nimen "Nimi" -kenttään ja halutessasi asettaa sille oman värin "Väri"-painikkeesta avautuvasta väripaletista. Lopuksi paina "Tallenna".

Voit myös tuoda tageja muista työtauluistasi valitsemalla kopioitavan työtaulun nimen ja painamalla kopioi.

Jos kortille on lisätty tageja niin ne löytyvät kortin muokkaustilassa "Tagit"-kentässä. Kortille lisättyjä tageja voi poistaa klikkaamalla rastia tagin vasemmassa laidassa ja lopuksi tallentamalla muutokset.