Rajaaminen

Luetteloissa näkyviä kortteja voidaan rajata päivämäärän, prioriteetin, sekä tagien perusteella klikkaamalla rajauksen kenttää ja asettamalla haluttu rajausperuste.

Asettamalla päivämäärärajaukseen aloituspäivämäärän, näkyy luetteloissa vain ne kortit, joiden aloitus-, sekä eräpäivä ovat ko. päivämäärän jälkeen. Vastaavasti asettamalla rajaukseen päättymispäivän, näkyy luetteloissa vain ne kortit, joiden aloitus-, sekä eräpäivä ovat ko. päivämäärää ennen.

Asettamalla prioriteettirajauksen suodattuu luetteloista kaikki paitsi valitun prioriteetin omaavat kortit. Alla olevassa esimerkkikuvassa on asetettu prioriteettirajaukseksi "Keskitaso". Kortille määritetty prioriteettitaso näkyy kortin yläreunassa prioriteettia kuvaavana värinä (vihreä = matala, keskitaso = keltainen, korkea = punainen). Huom. Kortille on myös mahdollista määrittää oma väri, joka näkyy kortin ylälaidassa prioriteetin värin sijaan.

Asettamalla tagi-rajauksen suodattuu luetteloista kaikki paitsi valitun tagin omaavat kortit. Tageilla rajatessa voidaan rajaukseen valita useampia tageja samaan aikaan. Alla olevassa esimerkkikuvassa on asetettu tagi-rajaukseksi "Punainen" ja kortin oikeassa alakulmassa näkyy kortille asetettu tagi. Voit tutustua tageihin lisää tästä linkistä.

Voit myös järjestää kortit prioriteetin, aloituspäivän tai eräpäivän perusteella niin, että luetteloissa ylimpänä näkyy järjestyksen perusteella ensimmäisenä oleva kortti (uusi järjestys tallennetaan). Alla olevassa kuvassa on järjestys asetettu eräpäivän perusteella.

Luetteloiden toiminnot

Voit luoda uuden luettelon painamalla "+ Uusi luettelo" nappia, syötä avautuvaan kenttään luettelon nimi ja paina Enter-painiketta tai klikkaa hiirellä ulos kentästä.

Luettelot voidaan nimetä uudelleen klikkaamalla nimen kohdalta, syöttämällä uusi nimi ja klikkaamalla ulos kentästä. Jos luetteloita on useampia, voidaan niitä siirrellä vasemmalle tai oikealle otsikon vieressä olevien nuoli-painikkeiden avulla. Luettelon sisällä olevat kortit on mahdollista poistaa kerralla klikkaamalla roskakorin alla olevaa rasti-painiketta. Myös itse luettelon voi poistaa (jos luettelon alla ei ole kortteja) klikkaamalla roskakorin kuvaa luettelon oikeassa yläkulmassa.

Suoritetut kortit

Kun työtaulussa on vähintään yksi suoritettu kortti, tulee työtaulun oikeaan yläkulmaan "Suoritetut kortit" -nappi, jota klikkaamalla avautuu ikkuna suoritettujen korttien tarkastelua varten.

Suoritetut kortit -näkymässä on listattuna kaikki työtaulun suoritetut kortit. Klikkaamalla kortin riviä päästään kortin omaan muokkausnäkymään, jossa voidaan yhä tehdä kortille muutoksia. Klikkaamalla "Palauta" -nappia kortti palautuu arkistosta siihen luetteloon, mistä se on aiemmin merkitty suoritetuksi (jos kyseinen luettelo on poistettu, niin kortti palautuu työtaulussa ensimmäisenä olevaan luetteloon).