Asiakaskortin "Yhdistä" -painikkeella voidaan siirtää toisen asiakkaan sopimukset, laskut, projektit, työvuorot ja tarjoukset halutulle asiakkaalle. Tätä käytetään yleensä, jos asiakas on luotu järjestelmään useampaan otteeseen.

Koho jättää yhdistämisen jälkeen vielä varmuudeksi molemmat asiakkaat järjestelmään, jos esim. turhan asiakkaan pohjatietoihin on kiinnitetty jotain tärkeää informaatiota (kuten esim. poikkeava puhelinnumero tms.) Ideana on vielä tarkastaa nopeasti ”tyhjennetty” asiakaskortti ja poistaa turha asiakas sitten Kohosta ”Poista” -painikkeen avulla.

Pikavinkki: "Väärän" asiakkaan nimeen kannattaa lisätä vaikka sana POISTA, jotta kortit eivät mene sekaisin prosessissa.

Valitse asiakas, johon haluat asiakkaan yhdistää ja tämän jälkeen klikkaa yhdistä -painiketta.