1. Kertatoistuvan työmääräyksen luominen

Kertatoistuvia työmääräyksiä voidaan hyödyntää silloin, kun tehdään työtä, joka toistuu satunnaisesti. Tuntikirjaajan on mahdollista luoda itselleen kertatoistuvia työmääräyksiä pääkäyttäjän toimesta luotuja mallipohjia käyttäen, jos ominaisuus on otettu käyttöön yrityksen tausta-asetuksissa. Tämä edellyttää, että pääkäyttäjä luo työmääräyksiä varten mallipohjia, joita tuntikirjaajat sitten käyttävät pohjina kertatoistuvien työmääräyksien luomiseen. Jos työmääräyspohjien luonti ei ole sinulle tuttua, voit tutustua siihen lisää tästä linkistä: Työmääräyspohjan luominen.

1. Kertatoistuvan työmääräyksen luominen

Pääset luomaan kertatoistuvia työmääräyksiä kohdasta: Työvuorot -> Muokkaa työmääräyksiä -> + Työmääräys (kerta).

Työmääräyksen luontinäkymä:

• Asiakas: Hae asiakas, jolle työmääräys on tarkoitus kohdistaa syöttämällä asiakkaan nimi hakukenttään.
  • Pohja: Valitse listasta pääkäyttäjän luoma työmääräyspohjan malli, jota haluat käyttää työmääräyksen pohjana. Tämän jälkeen Koho tuo työmääräykselle mallipohjalta löytyvät oletustiedot.
  • Nimi: Voit muokata työmääräyksen nimeä. Oletuksena "Nimi"-kenttään tulee mallipohjalle asetettu nimi.
  • Henkilöt: Määritä työmääräykselle vastuuhenkilöt klikkaamalla "Henkilöt"-kenttää ja valitsemalla heidät listalta (tuntikirjaaja luo yleensä työmääräyksiä itselleen). Voit halutessasi luoda kaikille vastuuhenkilöille toisistaan erillään olevat työmääräykset klikkaamalla "Avaa erilliset työmääräykset".
  • Pvm: Voit muokata työmääräyksen aloituspäivämäärää. Voit myös halutessasi päivittää toimenpiteiden määräajat vastaamaan aloituspäivämäärää klikkaamalla "Päivitä toimenpiteet"-painiketta.
  • Tehtävä: Valitse tehtävä, joka toimii työmääräyksesi veloitusperusteena (mitä työtä asiakkaalta tullaan laskuttamaan).
  • Toimenpiteet: Voit muokata ja lisätä työmääräykselle toimenpiteitä sekä määrittää niille toimenpidekohtaiset määräajat. Voit myös poistaa toimenpiteitä klikkaamalla "Poista"-täpän aktiiviseksi ennen tallennusta.Toimenpiteet tulevat tallennuksen jälkeen näkymään esim. tuntikirjaajan toimenpidekalenterissa.
  • Lisää tuote: Voit lisätä tuotteita työmääräykselle alasvetovalikosta. Nämä tuotteet lisätään automaattisesti tuntikirjaukseen, kun työmääräyksen toimenpiteet on merkitty suoritetuiksi. Voit poistaa tuotteen tuoterivin oikeasta laidasta klikkaamalla "Poista"-painiketta.
  • Tallenna: Lopuksi tallenna työmääräys, jonka jälkeen se löytyy työmääräykselle asetettujen vastuuhenkilöiden työmääräyksistä.

Tarvittaessa pääset siirtymään valitsemasi asiakkaan asiakaskortille klikkaamalla nimen yläpuolella olevaa "Avaa asiakastiedot"-painiketta.

Askarruttaako jokin? Ota reippaasti yhteyttä Kohon asiakaspalveluun asiakaspalvelu@kohosales.com niin autamme sinua mielellämme.