Asiakastietojen muokkaaminen

Asiakastietojen muokkaamiseen löytyy useita eri tapoja:

• Käytä oikean yläkulman hakua: Hae asiakkaan nimellä, klikkaa tulosta, avautuvalta sivulta klikkaa "Muokkaa"-nappia.

• Asiakkaat -> selaa haluamasi asiakkaan kohdalle ja klikkaa taulukossa Muokkaa-nappia asiakkaan rivin kohdalta

• Jos muokkaat esimerkiksi asiakkaan tarjousta, sopimusta tai projektia, voit muokata asiakkaan perustietoja samalla lomakkeen kohdassa "Yritys & Tiedot". Tallennuksen yhteydessä tallennetaan myös asiakastietojen muutokset:

Asiakkaan poistaminen Kohosta

Koho käsittelee asiakkaan poistamista kahdella tavalla. Jos asiakkaalle on tallennettu Kohoon tarjouksia, sopimuksia, projekteja tmv., on käyttäjällä mahdollisuus arkistoida asiakas, jolloin informaatio jää käyttöön raportointipuolelle, mutta itse asiakkaalle ei pysty enää luomaan uutta dataa.

Arkistointi- ja poistomahdollisuus löytyvät yksittäisen asiakkaan sivulta. Pääset sinne käyttämällä joko hakua ja klikkaamalla asiakkaan nimeä tai vaihtoehtoisesti ylävalikosta Asiakkaat-välilehdeltä selaamalla haluamasi asiakkaan kohdalle ja klikkaamalla taulukossa asiakkaan nimen kohdalta. Huom! Asiakkaat joille ei ole vielä luotu laskuja löytyvät Prospektit-välilehdeltä.

Avautuvasta ikkunasta löydät joko poista tai arkistoi -painikkeen riippuen siitä, onko asiakkaalle luotu järjestelmään projekteja, sopimuksia tai laskuja.