1. Tuntikirjausten muokkaus
  2. Laajempi muokkaus
  3. Tuotteiden lisäys
  4. Tuntikirjausten yhdistäminen

1. Tuntikirjausten muokkaus

Tyypillisessä laskutuksessa seuraavat asiat ovat yleisimmin muokkausta vaativia:

1. Onko rivin laskutustyyppi oikea: Laskutettava / Sopimuksen alainen. Vaihda tyyppi klikkaamalla sinistä "€ / h" tai "Sop."  Sopimuksen alainen on aina 0€/h (koska laskutus on joko sopimus- tai suoriteperusteinen), jos vaihdat tyypin sopimuksen alaisesta laskutettavaan, Koho hakee tuntihinnaksi automaattisesti tehtävän oletushinnan.

2. Onko hinta oikein? Klikkaa hinnan kohdalta muokataksesi sitä.

3. Onko tuntimäärä/tuotteiden kappalemäärä oikea? Klikkaa muokataksesi.

4. Onko rivin laskuselite tyydyttävä?

2. Laajempi muokkaus

Joskus on tarvetta muokata kirjauksen tietoja laajemmin. Paina tällöin rivin vasemmassa laidassa olevaa muokkauspainiketta. Jos tuntikirjausten muokkaus ei ole sinulle tuttua voit tutustua siihen lisää tästä linkistä: Laskutettavien tuntikirjausten muokkaaminenMuista tallentaa tehtyäsi tarvittavat muutokset. Jos vaihdat asiakasta tai tehtävää, lataa tarvittaessa sivu uudelleen.

3. Tuotteiden lisäys

Työntekijä on saattanut unohtaa lisätä tuntikirjaukselle tuotteen. Vasemmassa reunassa oleva "+"-nappi avaa tuotelistan, josta pääset lisäämään haluamasi tuotteet. Voit myös lisätä tuotteita edellämainitusta muokkauslomakkeesta. Valitse lisättävät tuotteet klikkaamalla tuoterivin vasemmassa laidassa olevaa "+"-painiketta ja paina lopuksi "Lisää valitut tuotteet"-painiketta. Voit lisätä useamman tuotteen samalla kertaa.

Rivi, jossa tuote lisättynä. Voit myös poistaa tuotteen klikkaamalla rastia tuoterivin oikeassa reunassa.

4. Tuntikirjausten yhdistäminen

Voit yhdistää saman työntekijän samalle tehtävälle tehtyjä töitä pienentääksesi laskun rivien määrää. Valitse haluamasi rivit ja paina "Yhdistys"-painiketta.

Ylemmistä kahdesta vuorosta luodaan seuraavanlainen yhdistelmävuoro. Nuoli-ikoni rivillä merkkaa yhdistelmävuoroa. Yhdistelmävuoron voi jakaa takaisin yksittäisvuoroiksi muokkauslomakkeen "Pura yhdistelmä"-painikkeella.