Kohdelaskutusraportilla voi tarkastella toteutunutta laskutusta ja katetta laskentakohteittain. Raportilla näytetään laskut laskutuspäivämäärän mukaisesti ja tunnit kohdepäivän perusteella. Tällä raportilla näytetään laskutuksen jakautuminen ensimmäisen asetuksissa nääritellyn laskentakohdetason perusteella, mikä kannattaa huomioida, jos yrityksellenne on määritetty useampia laskentakohdetasoja. Lisää laskentakohteista voit lukea tästä ohjeesta: 3.10.3 Laskentakohteet

Raporttia voidaan rajata aikavälin, projektin sekä laskun tilan (vain vahvistetut tai lähetetyt laskut) perusteella. "Palvelut", "Tuotteet" ja "Työvuorot" kenttien avulla voidaan rajata sitä, minkä tyyppistä laskutusta raportilla näytetään. Palveluilla tarkoitetaan kausittaisia tuotteita, joita ovat yleensä toistuvilla laskutussopimuksilla olevat tuotteet. Tuotteilla tarkoitetaan kertaveloitteisia tuotteita ja työvuoroilla laskutettuja työvuoroja. Jos "Työvuorot" - kentän valinnan ottaa pois, "Tunnit" - sarake katoaa raportilta. "Excel" - painikkeesta raportin voi viedä exceliin.

Klikkaamalla kohdetta, Koho avaa listauksen laskuriveistä, jotka on kohdistettu kyseiseen laskentakohteeseen. Painamalla laskun nimeä lasku avautuu esikatseluikkunaan.

Heräsikö sinulla kysyttävää? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme osoitteessa asiakaspalvelu@kohosales.com.