Projektikorteille on mahdollista tallentaa keskusteluja, joilla voidaan kommunikoida esimerkiksi projektin etenemisestä tai jonkin vaiheen aikana esille tulleista asioista, joista muiden projektiin osallistuvien työntekijöiden olisi hyvä tietää.

Keskustelu - toiminto löytyy projektin esikatseluikkunan yläpalkista.

Jos projektiin on jo lisätty keskusteluja, painikkeessa oleva ikoni muuttuu siniseksi.

Uuden keskustelun luominen ja keskusteluun vastaaminen

Voit luoda uuden keskustelun klikkaamalla keskusteluikkunassa olevaa "+Uusi" - painiketta.

Anna uudelle keskustelulle kuvaava aihe, ja klikkaa sen jälkeen "Avaa" - painiketta.

Nyt keskustelu löytyy ikkunan vasemman reunan valikosta. Klikkaamalla keskustelun päältä pääset lähettämään keskusteluun uuden viestin. Klikkaa "Vastaa" - painiketta.

Tämä avaa sinulle tekstieditorin, johon voit kirjoittaa viestin. Lopuksi tallenna viesti. Viesti tulee näkyviin kyseisen keskustelun alle.

Keskustelun poistaminen ja arkistoiminen

Voit poistaa sellaisen keskustelun, johon ei vielä ole lähetetty viestejä. Avaa haluamasi keskustelu, ja paina aiheen vieressä olevaa "Poista" - painiketta.

Jos keskusteluun on jo lähetetty viestejä, sen poistaminen ei enää ole mahdollista. Voit kuitenkin arkistoida keskustelun aiheen vierestä löytyvästä "Arkistoi" - painikkeesta, jolloin keskustelu katoaa aktiivisten keskusteluiden luettelosta.

Arkistoidut keskustelut saat näkyviin valitsemalla "Näytä arkistoidut" - valintaruudun.