"Tarjotut tuotteet" -raportilla voidaan tarkastella tarjouksilla olevia tuotteita. Oletuksena raportilla näkyy yrityksen koko tuoterekisteri tuoteryhmittäin ryhmiteltynä, mutta "Piilota tyhjät" - valinnalla voidaan piilottaa sellaiset tuotteet, joita ei ole tarjouksilla. Tarjotuista tuotteista näytettäviä tietoja ovat tuotteen nimi, tarjottujen tuotteiden määrä, tarjottujen tuotteiden yhteenlaskettu arvo, kustannukset sekä kate.

Raporttia pystytään rajaamaan aikavälin ja myyjän perusteella. Rajausten lisäämisen jälkeen paina "Näytä" - painiketta. Lisäksi oikeasta reunasta löytyy hakukenttä, jonka avulla voidaan etsiä jotain tiettyä tarjouksiin liitettyä tuotetta.

Tarjottu -välilehti näyttää listauksen kaikista tarjouksiin liitetyistä tuotteista.

Halutessaan käyttäjä voi siirtyä suoraan ko. tuotteen sisältämään tarjoukseen tai katsoa, mille asiakkaalle tuotetta on tarjottu klikkaamalla haluamaansa tuoteriviä. Asiakkaan nimen päältä painamalla pääsee asiakassivulle ja tarjouksen nimen päältä painamalla pääsee tarkastelemaan ja tarvittaessa muokkaamaan tarjousta.

Avoinna -välilehti näyttää listauksen kaikista avoinna olevien tarjouksien tuotteista. Halutessaan käyttäjä voi siirtyä suoraan ko. tuotteen sisältämään tarjoukseen tai katsoa, mille asiakkaalle tuotetta on tarjottu klikkaamalla haluamaansa tuoteriviä.

Hyväksytty -välilehti näyttää listauksen kaikista hyväksyttyjen tarjousten tuotteista. Halutessaan käyttäjä voi siirtyä suoraan ko. tuotteen sisältämään tarjoukseen tai katsoa, mille asiakkaalle tuotetta on tarjottu klikkaamalla haluamaansa tuoteriviä.

Hylätty -välilehti näyttää tuotekategorioittain listauksen kaikista hylättyjen tarjousten tuotteista. Halutessaan käyttäjä voi siirtyä suoraan ko. tuotteen sisältämään tarjoukseen tai katsoa, mille asiakkaalle tuotetta on tarjottu klikkaamalla haluamaansa tuoteriviä.

Jos sinulla heräsi kysyttävää, ota yhteyttä Kohon asiakaspalveluun osoitteessa asiakaspalvelu@kohosales.com.