"Tuotteet" - raportilla voit tarkastella toteutunutta laskutusta tuotekohtaisesti. Näet taulukosta laskutetun kappalemäärän (kpl), laskutetun summan, tuotteen hinnan ja katteen kappaletta kohti sekä kokonaiskatteen. "Avaa kaikki" - linkistä voit avata tai sulkea kaikki tuotekategoriat. Yksittäisen tuotekategorian voi avata klikkaamalla kategorian päältä.

Oletuksena  raportti näyttää tuotelaskutuksen kaikista tuotteista. Raportilla näkyviä tuotteita on mahdollista rajata tuotteiden, asiakkaiden, työntekijöiden ja projektien mukaan yläreunan välilehdiltä.

Oletuksena raportti on ryhmitelty tuoteryhmittäin, mutta ryhmittely on mahdollista tehdä myös asiakkaittain, asiakasryhmittäin, työntekijöittäin, kuukausittain, laskentakohteittain ja kirjanpitotileittäin.

Raportille voi lisätä myös toisen ryhmittelytekijän, jolloin tuotelaskutusta voidaan tarkastella esimerkiksi kuukausittain työntekijöittäin.

Oletuksena raportti näyttää laskutuksen kaikilta laskuilta, mutta raporttia on mahdollista rajata näyttämään vain vahvistetut tai lähetetyt laskut.

Raportin voi myös viedä Excel -tiedostoksi klikkaamalla oikean yläkulman "Excel" -painiketta. Painikkeen vieressä olevasta ratas - painikkeesta saa tulostettua tarkemman erittelyn exceliin, jossa on tuoterivikohtaisesti mm. laskun numero, jossa tuote on laskutettu ja asiakas.

Klikkaamalla yksittäisen tuotteen kohdalta avautuu ikkuna, josta voit tarkastella tuotteelle luotuja laskuja asiakkaittain. Voit viedä myös tämän taulukon Excel-tiedostoon.

Jäikö jokin asia epäselväksi, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme osoitteessa asiakaspalvelu@kohosales.com.