Työmääräyspohjat -raportilla voidaan tarkastella ja hallinnoida työmääräyspohjia esimerkiksi kategorioittain tai toistuvuuden perusteella. Raportilta voidaan nähdä, kuinka monta työmääräyspohjaa kategoriossa on ja kuinka monta asiakasta kategorian pohjiin on kiinnitetty.

Klikkaamalla riviä saadaan näkyville kategorian alla olevat työmääräyspohjat. Pohjista näkyviä tietoja ovat nimi, voimassaoloaika, toistuvuus, työmääräyspohjalle kiinnitetty tehtävä sekä asiakkaiden määrä pohjalla.

Työmääryspohjaraporttia voidaan tarkastella myös aikavälin (Interval) ja toistuvuuden (Continuity) mukaan jaoteltuna. By company - valinnalla voidaan tarkastella, kuinka monta työmääräyspohjaa yrityksellenne on luotu yhteensä.

Interval: Kertoo, minkä aikavälin mukaan työmääräys toistuu. Jos Interval on 1, raportti näyttää omalla rivillään työmääräyspohjat, jotka toistuvat esimerkiksi kerran kuussa tai kerran vuodessa. Mikäli interval on 3, toistuvuus on joka kolmas kerta. Lisäksi raportissa näkyy kuinka monta pohjaa ja asiakasta on kiinnitetty Interval -toistuvuuden perusteella.

Klikkaamalla riviä saadaan näkyville kategorian alla olevat työmääräyspohjat ja nähdään milloin pohja on voimassa, mikä on toistuvuus ja mikä tehtävä työmääräyspohjaan on kiinnittetty sekä kuinka monta asiakasta per pohja on kiinnitetty. Klikkaamalla työmääräyspohjaa päästään tarkastelemaan ja tarvittaessa muokkaamaan työmääräyspohjaa.

Continuity: Kertoo milloin työmääräyspohjat toistuvat. Raportti näyttää toistuvatko työmääräykset esimerkiksi kuukausittain tai vuosittain. Lisäksi raportissa näkyy kuinka monta pohjaa ja asiakasta on kiinnitetty Interval -toistuvuuden perusteella.

Klikkaamalla riviä saadaan näkyville kategorian alla olevat työmääräyspohjat ja nähdään milloin pohja on voimassa, mikä on toistuvuus ja mikä tehtävä työmääräyspohjaan on kiinnittetty sekä kuinka monta asiakasta per pohja on kiinnitetty. Klikkaamalla työmääräyspohjaa päästään tarkastelemaan ja tarvittaessa muokkaamaan työmääräyspohjaa.

By company: Kertoo kuinka monta työmääräyspohjaa kokonaisuudessaan on ja kuinka monta asiakasta työmääräyspohjiin on kiinnitetty.

Rajauksia voidaan myös yhdistellä, jolloin saadaan lisää sarakkeita raportille mukaan.

Klikkaamalla työmääräyspohjaa, päästään työmääräyspohjan muokkausnäkymään ja voidaan tarvittaessa tehdä pohjaan muutoksia, kopioida pohja tai kiinnittää/irroittaa asiakkaita.