Työmääräykset - raportilla voit tarkastella työmääräyksien kokonaiskuvaa yhdestä näkymästä. Työmääräykset on jaoteltu toistuvuuden (esimerkiksi vuosittain ja kuukausittain toistuvat työmääräykset) mukaan eri taulukoihin. Listauksessa näytetään suoritettujen ja kaikkien toimenpiteiden suhde, myöhässä olevat toimenpiteet, työmääräykselle kirjattujen laskutettavien tuntien nettoarvo sekä käytetty työaika (hyväksytyt tuntikirjaukset) suhteessa työmääräykselle arvioituun työaikaan. Työmääräyksen nimen perässä näkyy pohjalle kiinnitettyjen asiakkaiden lukumäärä.

Raporttia voidaan rajata asiakkaan, työmääräyspohjan, aikavälin, työmääräyksen vastuuhenkilön ja asiakasvastuun perusteella. Kun olet rajannut raporttia haluamallasi tavalla, paina vihreää Näytä-nappia.

Raporttia voidaan tarkastella myös työmääräyspohjakategorioiden perusteella valitsemalla "Ryhmittäin" - kenttä ja painamalla tämän jälkeen vihreää "Näytä" -painiketta.

"Show total" kentän valitsemalla kaikki näkyvillä olevat kaudet ryhmitellään yhteen. Taulukossa näytetään, kuinka paljon toimenpiteitä on yhteensä, työmääräyksistä laskutettu määrä ja työmääräyksille kellotettu aika sekä arvioitu työaika

Painamalla yksittäistä työmääräystä aukeaa listaus kaikista asiakkaista, joille kyseinen työmääräys on kohdistettu. Yksittäisten asiakkaiden kohdalta voit tarkastella työmääräyksen toimenpiteiden tilaa, laskutettua summaa ja työmääräykselle kohdistettuja työvuoroja ja arvioitua työaikaa.

Klikkaamalla asiakkaan riviltä työmääräykselle kirjattuja vuoroja tai laskutettavaa summa, sivulle avautuu ikkuna, jossa näet listauksen kaikista työmääräykseen kohdistetuista työvuoroista. Kun työmääräys on merkitty suoritetuksi, asiakkaan toimenpidesarakkeen taustaa vaihtuu vihreäksi. Kun vuorot ja laskutus on käsitelty, myös niiden tausta vaihtuu vihreäksi. Näin voidaan seurata työn etenemistä.

Laajennus -painikkeesta aukeaa listaus jokaisesta toimenpiteestä ja toimenpiteen tilasta sekä työmääräykselle kellotettu aika.

Raportin sisällön voi myös viedä Exceliin. "Erittely (Excel)" - painikkeesta Koho tulostaa excelin, jossa jokainen raportilla näkyvä työmääräys on omalla rivillään. Excelissä näkyy yksityiskohtaisempaa tietoa kustakin työmääräyksestä, kuten esimerkiksi työmääräystuotteet, laskutustiedot ja kustannukset. "Taulukko (Excel)" - painike tulostaa saman yhteenvedon exceliin kuin mitä on raportilla näkyvissä.