Omassa työtilassa voidaan luoda vapaasti muokattavia työtauluja, joiden avulla työntekijät pystyvät seuraamaan henkilökohtaisia luetteloitaan, sekä myös ryhmien työluetteloita, joissa ovat osallisina.

Oma työtila löytyy Työvuorot-puolella "Oma työtila"-välilehdeltä ja työtilaan ensimmäisen kerran tultaessa avautuu oletuksena työntekijän oma henkilökohtainen työtaulu.

Klikkaamalla "+ Uusi luettelo"-painiketta saa työtauluun lisättyä uusia luetteloita
 syöttämällä kenttään luettelon nimen.

Työtaulut voivat sisältää useita eri luetteloita ja luetteloita voidaan käyttää esimerkiksi seuraamaan suoritettavien töiden eri vaiheita lisäämällä luetteloon kortteja "+ Lisää uusi"-painikkeesta. Kortit voivat olla esimerkiksi työn eri vaiheita tai yksittäisiä työtehtäviä.

Uudelle kortille tulee syöttää nimi ja sille voidaan myös lisätä tarkempi kuvaus ohjeistukseksi tai muistutukseksi. Kortille voidaan myös "Aloituspäivä"-kenttään määrittää milloin kortin tehtävä tulee aloittaa, sekä "Eräpäivä"-kenttään milloin sen pitää viimeistään olla valmis.

Napsauttamalla korttia hiiren kakkospainikkeella tai kolmea päällekkäistä pistettä saadaan avattua kortin esikatselutila, jossa voidaan muun muassa lisätä kortille tiedostoja, kommentteja tageja, sekä muuttaa kortin väritunnistetta. Voit tutustua kortin esikatselutilaan ja muokkaukseen enemmän tästä linkistä: Kortin muokkaus, liitteet ja kommentit

Kortteja voi tarvittaessa poistaa painamalla roskakori-kuvaketta.

Kortteja voidaan esim. työn edetessä raahata luettelosta toiseen. Kun työ on kokonaan suoritettu, kortin voi raahata "Suorita"-kentän päälle tai vaihtoehtoisesti painaa kortin "Suorita"-painiketta.

Työtaulun asetukset

• Luo uusi työtaulu: Painikkeesta saadaan luotua uusi työtaulu. Työtauluja voi olla rajaton määrä.
  • Jaa työtaulu: Painikkeesta avautuu kentät, joiden avulla voidaan voidaan jakaa työtaulu työntekijöille tai tiimeille.
  • Muokkaa tageja: Painikkeesta avautuu ikkuna, jossa voidaan muokata työtaulun tageja tai tuoda tageja muista työtauluista.
  • Yleiskatsaus kaikista työtauluista: Painikkeesta avautuu esikatseluikkuna, johon on listattu kaikki käyttäjän työtaulut. Näkymästä voidaan helposti siirtyä toiseen tauluun.
  • Suoritetut kortit: Painikkeesta avautuu listaus kaikista suoritetuista korteista. Näkymästä voidaan tarvittaessa palauttaa kortteja takaisin työtauluun.
  • Omat asetukset: Painikkeesta avautuu työntekijän henkilökohtaiset asetukset. Asetuksista voidaan määrittää esim. ilmoitukset tai kytkeä päälle korteilla näkyvän pikavuoro-painikkeen.
  • Työtauluvalikko: Klikkaamalla nuolta voidaan vaihtaa toiseen työtauluun.
  • Työtaulun asetukset: Painikkeesta avautuu työtaulun asetukset, josta voidaan muokata muun muassa työtaulun nimeä, henkilöitä joille työtaulu on jaettu, sekä ketkä taulua voi hallinnoida.
  • Näytä arkistoidut: Klikkaamalla täpän aktiiviseksi saat työtauluvalikkoon näkyviin myös arkistoidut työtaulut.

Voit tutustua työtaulun muokkaamiseen ja jakamiseen lisää tästä linkistä: Työtaulujen luonti, muokkaus ja poisto

Työtaulun rajaukset

Työtaulun kortteja voidaan rajata päivämäärän, prioriteetin, tagien, sekä vastuun perusteella (vastuu-rajaus näkyy vain, jos työtaulu on jaettu vähintään yhdelle työntekijälle). Korttien järjestystä voidaan myös muuttaa prioriteetin, aloituspäivän tai eräpäivän perusteella siten, että kiireellisin näkyy ylimpänä.

Oma työtila ominaisuus vaatii aktivoinnin Kohon ylläpidon toimesta. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@kohosales.com, mikäli haluatte ominaisuuden Koho -tilillenne.