Kohosta löytyy työkalu, jolla voidaan päivittää sopimuksella olevien tuotteiden hinnat vastaamaan tuoterekisterin hinnastoa. Jos asiakkaalta löytyy tuotteelle oma hinnasto, asetetaan tämä sopimukselle tuotteen hinnaksi. Jos sopimuksella olevaa tuotetta ei löydy asiakkaan hinnastosta, asetetaan sille tuoterekisteristä löytyvä hinta. Tarkista siis ennen työkalun käyttämistä, että hinnastojen hinnat ovat oikein. Lisäksi sopimuslistauksesta kannattaa ottaa kopio painamalla Excel - painikkeesta ennen massamuutosten tekemistä.

Aloita sopimushintojen päivitys siirtymällä "Sopimukset" - osion "Aktiiviset" - välilehdelle. Klikkaa ensin oikeassa yläreunassa olevaa "Muokkaa" - painiketta aktivoidaksesi sopimusten massamuokkaustyökalun.

Tämän jälkeen valitse ne sopimukset, joiden hinnat haluat päivittää. Voit myös valita kaikki yhteen ryhmään kuuluvat sopimukset klikkaamalla "v" - symbolia asiakkaan nimen vieressä. Valittuasi kaikki tarvittavat sopimukset, paina uudelleen "Muokkaa" - painiketta.

Valitse avautuvassa ikkunassa olevasta valikosta vaihtoehto "Päivitä hinnat". Tämän jälkeen voit valita, mitä tuotteita päivitys koskee vai päivitetäänkö kaikki tuotteet. Lopuksi paina "Muokkaa".

Samalla tavalla voit päivittää myös sopimuksilla olevien tuotteiden nimet, jos tuoterekisterin nimiin on tullut muutoksia. Valitse tällöin valikosta vaihtoehto "Päivitä tuotteiden nimet".