Tuotteen lisääminen tuntikirjaukseen

Klikkaamalla haluttua tuntikirjausta ja valitsemalla näin avautuvan lisätietoikkunan vasemmasta alareunasta kohdan "Tuote", voidaan tuntikirjaukseen liittää tuotteita. Voit valita tuotteita joko suoraan listalta, käyttämällä "Hae tuotteita"- kenttää tai valitsemalla tuotepaketteja (jos sellaisia on yritykselläsi käytössä). Tuotteet valitaan painamalla kunkin tuoterivin alussa olevaa "+" -merkkiä, jolloin tuote siirtyy ikkunan yläreunan listaan. Valitse tällä tavalla kaikki haluamasi tuotteet ja paina lopuksi "Lisää valitut tuotteet" -painiketta, jolloin tuotteet lisätään tuntikirjaukseesi.

Tuotteet näkyvät nyt tuntikirjauksessa. Tarkasta tuotteen määrät ja lisää tarvittaessa tuotteelle oma laskuselite. Jos olet vahingossa lisännyt väärän tuotteen tuntikirjaukseen, saat sen helposti poistettua valitsemalla tuoterivin oikeasta reunasta painamalla "Poista". Paina lopuksi "Tallenna", jotta muutokset tallentuvat tuntikirjaukseesi.

Tallennuksen jälkeen jos lisäsit tuntikirjaukselle laskuselitteen tai sisäisen kommentin, tulee oikeaan yläkulmaan pieni *-symboli. Viemällä hiiren tuntikirjauksen ylle näet nopeasti tuntikirjauksen sisältämät kommentit.

Pääset muuttamaan tallennetun tuntikirjauksen aikaa syöttämällä olemassa olevan aikatiedon tilalle uuden. Tuntikirjauksen lisätietoja pääset muokkaamaan tuplaklikkaamalla haluttua tuntikirjausta tai valitsemalla sen nuolinäpppäimillä ja painamalla näppäimistöstäsi "Enter".

Matkan lisääminen tuntikirjaukseen

Tuplaklikkaamalla haluttua tuntikirjausta ja valitsemalla näin avautuvan lisätietoikkunan alareunasta ja klikkaamalla auto-symbolin sisältävää painiketta voidaan tuntikirjaukseen lisätä matka. Avautuvasta näkymästä voit valita laskutetaanko matka tuntien vai kuljetun matkan perusteella, ja voit määrittää matkan alkamis- ja päättymisajan tai matkan keston, tai matkan pituuden. Voit myös määrittää muita matkaan liittyviä kustannuksia. Tehtyäsi haluamasi muutokset, paina Tallenna-painiketta. Voit myös poistaa matkan tuntikirjaukselta painamalla rastista matkan oikealla puolella.

Jos haluat tietää lisää ominaisuudesta, ota yhteyttä Kohon asiakaspalveluun asiakaspalvelu@kohosales.com

”Lisää liite” ja ”Lisää vuoro”-painikkeet

Voit myös tuplaklikkaamalla haluttua tuntikirjausta lisätä sille liitetiedoston tai työvuoron.

“Lisää liite” -painiketta painamalla tulee näkyviin ”Valitse tiedosto”-painike, jota painamalla voit etsiä liitteen jonka haluat lisätä.

“Lisää vuoro” - painikkeesta voit lisätä tuntikirjaukseen erillisiä työvuoroja. Syötä tähän vuoron aikatiedot ja lisää tarvittaessa laskuselite. Kun olet tehnyt haluamasi muutokset, paina Tallenna-painikkeesta.

Painamalla "Huomio" -merkkiä voit ilmoittaa laskuttajalle, että työvuorossa on huomioitavaa.