1. Projektisuunnitelman vaiheiden lisääminen Timesheetille
  2. Projektisuunnitelman vaiheet Timesheetillä

1. Projektisuunnitelman vaiheiden lisääminen Timesheetille

Tuntikirjausta varten tarvitset Timesheetin viikkonäkymään projektisuunnitelman vaiheen tehtävän, jolle tuntikirjaus kohdistetaan. Tehtävän pääset lisäämään viikkonäkymän vasemmasta alareunasta klikkaamalla "+ Lisää"-painiketta.

Voit käyttää oikeassa laidassa olevaa hakukenttää projektin hakemiseen syöttämällä esim. asiakkaan tai projektin nimen. Saat listaukseen näkyviin vain vastuullasi olevat asiakkaat ja projektit klikkaamalla "Vain omat"-täpän aktiiviseksi. Alasvetovalikosta voit nähdä työntekijät, joiden kanssa sinulla on yhteisiä vastuita. Valitsemalla alasvetovalikosta työntekijän saat rajattua listaukseen näkyviin vain ne projektit, joista molemmat ovat vastuussa.

Valitse "Lisää Tehtävä"-välilehden listauksesta haluamasi asiakkaan projekti klikkaamalla projektin riviä. Avattuasi projektirivin näet listauksessa projektin tehtävät, sekä niiden alapuolella projektisuunnitelman vaiheet. Klikkaa vaiheen rivin kohdalta, jolloin aukeaa listaus vaiheelle avoimena olevista tehtävistä. Valitse tehtävät, joita on tarkoitus vaiheelle kirjata klikkaamalla "+ Lisää"-painikkeesta. Kun olet lisännyt kaikki haluamasi vaiheiden tehtävät voit sulkea näkymän. Voit halutessasi poistaa kaikki tehtäväkiinnitykset Timesheetilta klikkaamalla "Poista kiinnitykset"-painiketta.

2. Projektisuunnitelman vaiheet Timesheetillä

Tämän jälkeen valitsemasi vaiheet näkyvät nyt Timesheetillä ja niille voidaan kirjata aikaa.

Projektisuunnitelman ylimmällä rivillä näkyy projektisuunnitelman yhteenlaskettu sisäinen budjetti. Projektisuunnitelman vaiheiden riveillä näkyy niille mahdollisesti asetettu päivämäärä, sekä vaihekohtainen sisäinen budjetti. Projektisuunnitelman eri vaiheiden oikeasta laidasta voidaan merkata vaiheita suoritetuiksi klikkaamalla "Suorita"-painiketta. Suoritetulla vaiheella näkyy painikkeen sijaan "Suoritettu". Budjettien toteutumista voidaan helposti seurata Timesheetillä.