1. Käyttäjätunnusten luonti
  2. Yrityksen perustiedot

Sopimuskoneen Asetukset-osion löydät yläpalkin oikeasta yläkulmasta oman nimesi alle avautuvasta valikosta. Voit siirtyä näkymässä seuraavaan välilehteen painamalla "Seuraava"-painiketta, tai vaihtoehtoisesti vasemmasta laidasta suoraan "Käyttäjätunnuksien luonti"-välilehteä.

1. Käyttäjätunnusten luonti

Uusia käyttäjiä pääset lisäämään Asetukset-osion ”Käyttäjätunnuksien luonti”-välilehdeltä. Samalta välilehdeltä pystyt myös muokkaamaan ja poistamaan käyttäjiä.

Uusia käyttäjiä lisätäksesi paina ”+ Käyttäjä”-painiketta. Syötä käyttäjän nimi sekä sähköpostiosoite. Sähköpostiosoite toimii käyttäjätunnuksena jolla käyttäjä kirjautuu sisään. Jos syötetyllä sähköpostiosoitteella on jo Koho-tili, käyttäjä pääsee suoraan vanhoilla tunnuksillaan Sopimuskoneeseen. Jos sähköpostilla ei ole vielä Koho-tiliä, se luodaan kun painat ”Tallenna”-painiketta. Käyttäjä saa sähköpostiinsa linkin, minkä avulla hän saa vaihdettua salasanan ja kirjauduttua sen jälkeen.

Mikäli haluat luoda käyttäjän ilman käytettävää tunnusta, jätä sähköpostikenttä tyhjäksi. Voit myös muokata käyttäjän nimeä tai säätää olemassa olevien käyttäjien pääsyä Sopimuskoneeseen ”Pääsy”-sarakkeen kohdalta. Käyttäjän sähköpostiosoitetta ei voi muuttaa jälkikäteen, koska sähköpostiosoite toimii käyttäjän käyttäjätunnuksena.

Samasta näkymästä voit myös poistaa käyttäjän. Valitsemalla ”Poista”-sarakkeen alta haluamasi työntekijät ne merkitään poistettavaksi ja kun painat ”Tallenna”-painikkeesta käyttäjä poistetaan.

Pääset siirtymään seuraavaan välilehteen painamalla "Tallenna & Seuraava"-painiketta tai vaihtoehtoisesti painamalla suoraan "Yrityksen perustiedot"-välilehteä vasemmassa laidassa.

2. Yrityksen perustiedot

Yrityksesi perustiedot pääset määrittämään Asetukset-osion ”Yrityksen perustiedot”-välilehdeltä. Näkymässä voit määrittää yrityksen nimen, Y-tunnuksen, osoitetiedot, puhelinnumeron, sähköpostin, kotisivun sekä logon. Logon saa poistettua klikkaamalla sen vieressä olevan "Poista"-täpän aktiiviseksi ja painamalla "Tallenna". Tehtyäsi haluamasi muutokset paina ”Tallenna”- tai ”Tallenna & Siirry luomaan sopimusta”-painiketta.

Yrityksen tietoja voi myös vaihtaa myöhemmin samasta näkymästä.