Kohossa on mahdollista tehdä kertalaskutus- sekä kausilaskutustuotteita. Kertalaskutettavat tuotteet ovat nimensä mukaan sellaisia tuotteita, jotka laskutetaan Kohon sopimuksilta ja laskuilta ainoastaan kertaluonteisesti ja kausilaskutettavat tuotteet voidaan määrittää sopimuksille jatkuvalaskutteisiksi (esim. kuukauden välein toistuva

palvelulaskutus). Tuotteiden edessä oleva pieni ikoni kertoo käyttäjälle, millainen tuote on kyseessä:

Kansio-ikoni ennen tuotteen nimeä kertoo, että kyseessä on kertalaskutustuote. Jatkuvuus-ikoni ennen tuotteen nimeä kertoo, että kyseessä on kausilaskutettava tuote (palvelu-tuote)

Tuotteista voidaan tehdä molemmat versiot helposti pääkäyttäjäasetusten tuotteet-osiossa. Klikkaamalla halutun tuotteen päältä, saadaan aukeamaan tuotteen esikatselukortti ja kortin yläkulmasta löytyvällä kopio-painikkeella Koho luo tuotteesta identtisen kopion.

Tuotekortin Kuukausittainen-kohdassa voidaan määrittää, onko tuote kertalaskutus- vai kausilaskutustuote.