Työntekijöiden tekemiä tuntikirjauksia pääsee tarkastelemaan pääkäyttäjän hallinta -puolella. Valitse "Raportointi" -välilehdeltä kohta "Työpäivät". Kirjauksia voidaan muokata joko "Viikoittain" tai "Liukuma" -välilehtien kautta.

Työaikakirjauksen muokkaaminen "Viikoittain" -välilehdellä

Etsi listalta haluttu työntekijä ja paina sen päivän kohdalta, jota haluat muokata. Avautuvassa ikkunassa avautuu tarkempi näkymä työpäiväkirjausten sisällöstä.

Työpäiväkirjauksiin voi tehdä seuraavia muutoksia

• Alkamisaika: Muutos tehdään suoraan "Alkoi" -soluun. Uusi soluarvo tallentuu, kun hiirellä klikataan jonnekin muualle
  • Loppumisaika: Muutos tehdään suoraan "Päättyi" -soluun. Uusi soluarvo tallentuu, kun hiirellä klikataan jonnekin muualle
  • Tyyppi: Jos käyttäjän on pitänyt kirjata esimerkiksi sairausloma-merkintöjä, mutta hän on virheellisesti kirjannut merkinnät työajaksi, voidaan kirjauksen tyyppi vain vaihtaa alasvetovalikosta oikeaksi
  • Merkinnän poistaminen: Yksittäisen merkinnän voi poistaa oikeassa reunassa löytyvän "Poista" -painikkeen avulla
  • Uuden merkinnän luominen:
    • Määritä työpäivämerkinnälle joko alkoi- ja päättyi -aikaleimat tai pelkkä kokonaiskesto tunnit-soluun
    • Määritä lisäksi merkinnälle tyyppi
    • Klikkaa "+ Luo"

Muutokset tallentuvat automaattisesti ja ikkuna voidaan sulkea, kun halutut muutokset on tehty.

Työaikakirjausten muokkaaminen ”Liukuma” -välilehdellä
Voit rajata raporttia edellisiin vuosiin tai yksittäiseen työntekijään. Kuukausinäkymä näyttää miten tunnit ja liukuma on kertynyt kuukausitasolla ja klikkaamalla jotakin kuukautta, päästään näkemään ko. kuukauden näkymä viikko- ja päivätasolla. Rajaa hakua niin että löydät haluamallesi työntekijälle näkymään päivän/päivät joita haluat muokata.

Pääset tarkemmin tarkastelemaan yksittäisen päivän työaikakirjausta klikkaamalla jotain tiettyä päivää. Avautuvasta ikkunasta näet, mistä osista kyseisen päivän työaikakirjaukset koostuvat ja onko työntekijä muokannut vuoroja jälkikäteen. Ikkunassa voidaan muokata kirjauksen tietoja samalla tavalla kuin viikoittain -näkymässä (kts. ohje ylempänä).