Työmääräyksiä voidaan luoda Kohossa usealla eri tavalla. Täysin uuden työmääräyksen pääset luomaan pääkäyttäjäpuolen hallinta -puolella kohdasta Projektit -> Työmääräyspohjat -> + Työmääräyspohja. Tarkemmat ohjeet löydät täältä Uuden työmääräyspohjan luominen.

Jos kuitenkin olet jo luonut Kohoon työmääräyspohjia ja haluat käyttää jo tekemääsi työmääräystä uuden työmääräyksen pohjana, valitse Projektit -> Työmääräyspohjat sekä etsi listalta se työmääräys, jota haluat käyttää uuden työmääräyksen pohjana. Klikkaa työmääräyspohjan nimeä, jotta saat auki esikatseluikkunan ja valitse "+ Kopioi", jonka jälkeen Koho luo valitsemasi työmääräyspohjan tietojen perusteella täysin uuden työmääräyspohjan. Vanha työmääräyspohja säilyy ennallaan, eikä sen tietoja muuteta.

Käy läpi uuden työmääräyspohjan tiedot (mm. nimi, voimassaolo, toistuvuus, laskutusperuste, vastuuhenkilöt, toimenpiteet sekä asiakkaat) ja tee tarvittavat muutokset. Tarkemmat ohjeet työmääräyspohjan asetuksista ja niiden vaikutuksista löydät täältä Uuden työmääräyspohjan luominen. Tehtyäsi tarvittavat muutokset, klikkaa "Tallenna"-painiketta, jonka jälkeen työmääräyspohja luodaan "Työmääräyspohjat"-välilehdelle.