Projektin muokkaaminen

Pääset muokkaamaan luotuja projektejasi siirtymällä yläpalkista Projektit -osioon. Valitse Aktiiviset -välilehti -> ja valitse listalta se projekti, jota haluat muokata. Voit myös käyttää oikean yläkulman hakukenttää projektin etsimiseen.

Valitse avautuvasta esikatseluikkunasta kohta "Muokkaa", jolloin pääset tekemään projektiisi halutut muutokset. Tarkemmin projekteille tehtävistä määrityksistä kerrotaan tässä ohjeessa: 3.3.1 Kuinka luon asiakkaalle projektin? Tallennuksen yhteydessä projektin tiedot päivittyvät Kohoon.

Käyttäessäsi hakukenttää projektin etsimiseen, valitse projektisi hakutuloksista, jolloin pääset projektin esikatseluikkunaan. Voit myös siirtyä suoraan muokkaamaan projektia klikkaamalla projektinimen edessä olevaa kuvaketta.

Projektin poistaminen

Voit poistaa projektin Kohosta, jos sille ei ole kirjattu tunteja tai siihen ei ole liitetty laskuja. Muussa tapauksessa Poista - painike ei ole näkyvissä, vaan käyttäjän tulee arkistoida projekti, jotta projektin tietoja voidaan edelleen hyödyntää raportoinnissa. Arkistoitua projektia ei voida enää liittää uusiin asiakkaisiin, eikä se näy aktiivisten projektien listalla. Sille ei voi myöskään kirjata tunteja tuntikirjauspuolella.

Projekti voidaan poistaa tai arkistoida Kohossa joko projektin omalta sivulta tai projektin esikatseluikkunasta.