Salasanan vaihtaminen onnistuu profiilin kautta. Vie hiiren kursori oikeaan yläkulmaan nimesi päälle, paina hiiren vasemmalla painikkeella ja valitse "Profiili" avautuvasta valikosta.

Avautuvalla sivulla paina vasemmanpuoleisesta valikosta "Vaihda salasana". Syötä vanha salasana, sekä kahteen kertaan uusi salasana ja paina päivitä.

Salasanassa tulee olla vähintään 8 merkkiä ja sen kuuluu sisältää isoja kirjaimia, pieniä kirjaimia, sekä numeroita.