Voit aktivoida käyttäjän uudelleen siirtymällä käyttäjän korttiin Asetukset -> Käyttäjät - sivulla. Jos käyttäjä on arkistoitu, käyttäjäkortti löytyy "Arkistoidut" - välilehdeltä.

Klikkaa käyttäjäkortti auki ja kiinnitä käyttäjän aikaisempi sähköpostiosoite käyttäjätunnukseksi. Tällöin Koho ilmoittaa, että käyttäjä löytyy jo eikä salasanaa tarvitse syöttää. Jos käyttäjän sähköpostiosoite on muuttunut, käyttäjätunnus - kenttään voi syöttää myös uuden sähköpostiosoitteen. Tällöin sinun pitää antaa myös uusi salasana.

Jos käyttäjä on arkistoitu, siirry Asetukset-osioon ja poista Arkistoitu - valinta.

Tarkasta vielä lopuksi käyttäjän käyttöoikeudet ja tallenna.

Käyttäjä voi kirjautua aiemmalla salasanallaan sisään Kohoon tai käyttää kirjautumissivulta löytyvää ”Unohdin salasanan” -linkkiä.