Pääkäyttäjä pääsee hallinnoimaan oman tilinsä käyttäjiä siirtymällä Kohon pääkäyttäjäasetusten Käyttäjät -osioon.

Klikkaamalla halutun käyttäjän rivin päältä, käyttäjän kortti avautuu. Kortilla päästään muokkaamaan käyttäjäkohtaisia asetuksia tai poistamaan käyttäjän pääsy järjestelmään.

Käyttäjän poistaminen järjestelmästä

Aktiivisena oleva käyttäjä voidaan poistaa järjestelmästä käyttäjän esikatseluikkunan "Käyttäjä"-sivulta. Poistamiseen on kaksi vaihtoehtoa, ”Poista pääsy” ja ”+ arkistoi käyttäjä”. ”Poista pääsy”-painike poistaa käyttäjän pääsyn järjestelmään, mutta säilyttää käyttäjän edelleen aktiivisten käyttäjien puolella, jotta esim. käyttäjän työtunteja voidaan edelleen tarkastella raportoinnin puolella. ”+ Arkistoi käyttäjä” tekee saman kuin ”Poista pääsy”-painike, mutta tämän lisäksi arkistoi käyttäjän, jolloin käyttäjän nimi poistuu useimmista valikoista joissa voidaan käyttäjiä valita (esim. raporttien rajausvaihtoehdoista).

Käyttäjän tietojen muokkaaminen

Käyttäjäkortilla voit muokata käyttäjän yhteystietoja, asetuksia, käyttöoikeuksia sekä tilejä. Tarkemmin nämä käydään läpi ohjeessa 3.6.1 Uuden työntekijän lisääminen Kohoon. Jos käyttäjän asetuksiin tehdään muutoksia, ne tulee aina muistaa tallentaa ennen esikatselu-ikkunan sulkemista.

Käyttäjän taakse kiinnitettävä käyttäjätunnus (sähköpostiosoite) sekä salasana ovat ainoat informaatiot, joita pääkäyttäjä ei pysty päivittämään. Käyttäjä voi kuitenkin itse päivittää käyttäjätunnustaan tai salasanaansa omassa profiilissaan. Profiiliin pääsee yläpalkista klikkaamalla oman nimen päältä. Tällöin avautuu valikko, josta pääsee oman profiilin tietoihin.

Vaihda salasana - välilehdellä käyttäjä voi muuttaa salasanansa antamalla myös vanhan salasanan.

Vaihda käyttäjätunnus - välilehdellä käyttäjä voi vaihtaa käyttäjätunnuksensa. Uusi käyttäjätunnus pitää vahvistaa sähköpostilla.

Mikäli pääkäyttäjän tarvitsee päästä muuttamaan jonkun toisen käyttäjän käyttäjätunnusta tai salasanaa, olkaa yhteydessä asiakaspalveluumme osoitteessa asiakaspalvelu@kohosales.com.