1. Kirjautuminen Koho-tunnuksilla
  2. Office 365- ja Google-kirjautuminen

Kohoon pääset kirjautumaan osoitteessa https://koho-online.com

Voit vaihtaa kirjautumissivun kieltä klikkaamalla ikkunan oikeassa yläkulmassa olevan nuolen kohdalta ja valitsemalla valikosta haluamasi kielen.

1. Kirjautuminen Koho-tunnuksilla

Ensimmäinen kirjautuminen Kohoon tulee useimmiten tehdä  "Unohdin salasanan" -linkin kautta.

Email kenttään tulee syöttää käyttäjätunnuksena toimiva sähköpostiosoitteesi. Kun klikkaat Uusi salasana- painiketta, saat sähköpostiisi ohjeet salasanan vaihtamiseen.

Unohdin salasanani linkkiä voi myös käyttää aina niissä tilanteissa, kun salasana järjestelmään on unohtunut.

Ensikirjautumisen jälkeen pääset kirjautumaan Kohoon normaalisti kirjautumisnäkymästä syöttämällä käyttäjätunnuksena toimivan sähköpostiosoitteesi ja salasanan.

Takaisin kirjautumisnäkymään pääset painamalla "Takaisin"-painiketta.

Olet voinut myös mahdollisesti saada sähköpostiisi "Tervetuloa" -viestin, jonka yhteydestä löydät omat tunnuksesi Kohoon tai vaihtoehtoisesti pääkäyttäjänne on toimittanut teille salasananne. Jos saat esiasetetun salasanan, muista vaihtaa salasanasi ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä seuraavan ohjeen mukaisesti: 1.1.2 Salasanan vaihto

2. Office 365- ja Google-kirjautuminen

Jos yrityksellänne on käytössä Office 365- tai Google-kirjautuminen, pääset kirjautumaan Kohoon "Office 365"- tai "Google" -painikkeiden kautta. Klikkaamalla painiketta avautuu kyseisen palveluntarjoajan erillinen kirjautumisnäkymä, johon tulee kirjautua kyseisen palveluntarjoajan tunnuksilla.

Mikäli sinulla on ongelmia kirjautumisen kanssa, ota yhteyttä oman yrityksesi pääkäyttäjään tai osoitteeseen asiakaspalvelu@kohosales.com.